Hei! Se olen taas minä itse! Minulla on sikäli huonoja uutisia, että ensi viikonlopulle suunniteltu ensimmäinen kiertoajelu siirtyy muutamalla viikolla. Kotitalossamme tehdään nimittäin saunaremonttia ja timpurin osuus siitä valmistuu juuri niin kiusallisella aikataululla, että kädellisen loppuviikko menee viimeistelytöissä. Täytyy kuulemma läträtä suoja-aineita seiniin ja kattoihin, ruuvailla kaappeja pitkin pukuhuonetta, kanniskella kalusteita ja kaikkea sellaista. Koska kädellinen on edelleen pikkuisen kipeä, ei se ole kamalan tehokas ainakaan työpäivinään, joten suurin osa viimeistelytöistä jää viikonloppuun. Minun viikonloppuuni! Grrrr...

Olisihan talossa muitakin, mutta kädellinen ei aio sysätä kaikkea työtä Lainamummin (Lainamummi on se kiva naapuri) tai hänen tyttärensä (kiva hänkin) tehtäväksi ja muu porukka tässä talossa on patalaiskaa. Ja jos ne joskus tekevätkin jotain, harmittaa se niitä niin paljon, että ne suutuspäissään rikkovat kaikki välineet. Eipä niitä ole onneksi paljoa tarvinnut katsella.

Seuraavana viikonloppuna kädellinen aikoo mennä Helsinkiin katsomaan jotain Synkkää Saaraa. Dark Sarah se nimi taisi olla Lontoon murteella. Emme siis silloinkaan pääse matkailemaan. Höhlä Saara, miksei voi laulaa silloin vaikkapa Akaan nuorisoseurantalolla, niin kädellinen olisi voinut sovittaa omat taidenautintonsa tähän minun elintärkeään projektiini!

Eivät ne kädellisen itsekkäät reissut siihen lopu. Synkeää Saaraa seuraavana viikonloppuna se aikoo mennä Hämeenlinnaan ystävänsä kanssa. Juurikin tuon Lainamummin kivan (ja ILKEÄN) tyttären kanssa. Siellä ne juovat skumppaa ja nauravat minulle, tiedän sen! Miksei sitä hotellia olisi voinut varata Alavieskasta? Kysyn vain! Kädellisenkutale on siis pilannut minulta jo kolme potentiaalista reissuviikonloppua. Se on tuon köhänsä todellakin ansainnut!

No, olemme me sentään vähän treenanneet. Tänään ajoimme Vantaan Tammistoon, jossa kädellinen kävi ensin toteamassa jonkun Hoppu Hallin tyhjäksi pätevästä tavarasta, ja sitten hurautimme paikallisen pikaruokaravintolan parkkipaikalle, josta lähdimme lenkille. Vantaanhan minä valloitin jo viime talvena, kun kävin Tikkurilassa lenkillä kädellisen ystävän äidin kanssa, mutta nytpä teimmekin ovelan manööverin, sillä valloitimme Helsingin rynnäköimällä sinne Tammistosta hienon sillan yli! Ohessa kuva rohkeasta rajajoen ylityksestämme:

WP_20170129_14_08_18_Pro-2.jpg

Varmuuden vuoksi kuva on kyljellään, koska oikeassa asennossa se saattaisi aiheuttaa vaarallisen voimakkaan adrenaliiniryöpyn katsojalle. Minusta kyllä tuntuu, ettei kädellinen vain osannut kääntää sitä oikein päin, mutta olen nyt hyväksyvinäni tuon selityksen... Joka tapauksessa tepastelimme Helsingin puolella hyvän matkaa ennen kuin palasimme autolle ja lähdimme kotiin. Ei se niin ihmeellistä ollut, sinne se kakka turahti ojanpohjalle ihan niin kuin muissakin kylissä.

Kakka mainittu! Aika lopettaa!