Hei! Se olen todellakin minä, maailman ensimmäiseksi suloisin matkailijakoira! Joka ei tosin matkaile, kiitos kädellisen. Tuo perhanan karvaton ihmisapinantekele nimittäin totesi itsensä köyhäksi ja hankki itselleen sivutyön. "Ihan vain parina yönä kuukaudessa teen, viikonloput sitten matkustellaan", se sanoi. Katin kontit ja kissan viikset! Se neuvotteli pari kertaa joidenkin tyyppien kanssa puhelimessa ja Mäntsälän pohjois-Shellin kabinettiosastolla ja kehtasi sitten tulla kertomaan "hyvänä uutisena", että se homma muuttuikin viikonlopputyöksi ja vieläpä aika säännölliseksi sellaiseksi.

Hetkinen, kuulinko jonkun puhuvan kateista ja kissoista? RRRÄYHH!!

Noin, eivätkähän mirrit liuenneet paikalta, voimme palata asiaan. Kädellinen aikoo siis jakaa postia. Tiedättehän, niin kuin se postimies Pate ja hänen kissansa.

KISSA!! RRRÄYHH!!

Mutta Pate ajaa päivällä ja jakaa kirjeitä, kädellinen sen sijaan aikoo survoa ihmisten laatikoihin sanomalehtiä aamuyöllä. Varhaisjakeluksi se sitä kutsui. Minä pääsen kuulemma mukaan, voimme siis laulaa tuttua Postimies Pate -laulua, jossa kissan (RRRÄYHH!!) tilalla on upea koira ja postimiehenä outo transsukupuolinen kädellinen. Paitsi etten suosittele kädelliselle laulamista, se kuulostaa hyräillessäänkin epilepsiasta kärsivältä täryjyrältä ja sen vihellys on kuin astmaatikon hengitystä.

Juuri tulleen tiedon mukaan kädellinen ON astmaatikko. Sori!

No, yritän siis kertoa, ettei Suomen kiertäminen sujukaan niin helposti kuin toivoin. Suunnitelmaa ei kuitenkaan ole kuopattu, vaikkakin kiertoajeluviikonloput ovat nyt jäämässä harvinaisiksi. Kirottu kädellinen!

Onneksi osaan kostaa kammottavalla tavalla. Kädellinen yrittää nykyään jumpata kotona, liittyy johonkin tuhoontuomittuun vedonlyöntiin, ja tiedättehän mitä kissat tekevät jumppaajille ja joogaajille kaikissa Youtube-videoissa?

NYT KAIKKI KISSAT POIS MINUN BLOGISTANI! RRRÄYHH!!

Niin, ne naukuvat otuksethan kiipeilevät jumppaavien kädellisten päällä ja koska minä olen ketterääkin ketterämpi suuri hurtta, kiipeän kädellisen rinnan päälle aina kun se tekee vatsalihasjuttuja ja kiehnään sen poskea vasten punnerrusten ja selkälihasjuttujen aikana. Selän päälle en kiipeä, koska sitä se osaa odottaa.

Nyt raahaan kädellisen ulos. Voikaa hyvin! Kyllä minä tätä päivitän, vaikken matkustakaan niin paljoa kuin oli tarkoitus.